Dans je uit je dip

Zit je in een (winter) dip? Dans je eruit!

Jaarlijks hebben in Nederland, honderduizenden mensen last van een winterdepressie. Met name de stemmingsproblemen die met depressie gepaard gaan zijn erg vervelend.

Bewegen is belangrijk om lichamelijk gezond te blijven, maar is het ook bevordelijk voor je geest? Ja, blijkt uit onderzoek. Bewegen heeft vooral een positieve invloed op je stemming. Daarnaast kun je tijdens het bewegen focussen en is er geen ruimte in je hoofd om te piekeren.

Deze 8 weekse cursus is speciaal voor mensen die niet lekker in hun vel zitten, last hebben van stemmingswisselingen, in een sociaal isolement terecht zijn gekomen, oververmoeid zijn, liever in bed blijven liggen en niet weten hoe ze uit hun dip kunnen komen.

De cursus wordt gegeven door Fleur Fonteijn, bachelor en master dans- en bewegingstherapeut en dansdocent. Fleur heeft veel ervaring in het werken met mensen die gebukt gaan onder een stemmingsstoornis.

Wat kun je verwachten? 

Check- in (hoe voel je je vandaag, waar loop je tegen aan, hoe zit je in je lijf etc) en opwarming in een kring, moderne dans opwarming in de ruimte, grondwerk (moderne dans), moderne dans combinatie in de ruimte, geleide improvisatie, afsluiting in de kring (cooling down + rondvraag).

Start: 21-02-2017
Eind: 11-04-2017
Tijd: 11:00 t/m 12:15
Prijs: €100,- p.p.

Gaat alleen van start bij minimaal 5 aanmeldingen.

Informatie? Aanmelden? Mail naar info@danstherapierotterdam.nl

This site is using the Seo Wizard plugin created by http://seo.uk.net/