Informatie | Danstherapie in Rotterdam

Het kennismakingsgesprek

Tijdens een kennismakingsgesprek leg ik uit wat dans- en bewegingstherapie is en hoe ik te werk ga. We kijken wat deze vorm van therapie voor jou zou kunnen betekenen. De doelstelling van een kennismakingsgesprek is o.a. het bekijken van wat mogelijk is. Daarnaast is het belangrijk dat jij je op je gemak voelt om met mij aan de slag te gaan.

Uit het kennismakingsgesprek kan ook blijken dat een probleem buiten mijn competentie valt, of dat een andere specialist beter op zijn plaats is.

Wil je graag kennismaken? Neem dan contact op via info@danstherapierotterdam.nl en/of bel naar: 06-47067376

De sessies

Afhankelijk van de aard van je hulpvraag, wensen en behoefte wordt de hoeveelheid en de frequentie van de sessies bepaald. Naar aanleiding van je hulpvraag worden de doelen bepaald en het traject wat daar bij past. De frequentie kan in de loop van het traject veranderen. De sessies duren in principe een uur. Sessies van 75 minuten zijn ook mogelijk. Tussentijds kun je altijd stoppen met de behandeling. Facturen worden maandelijks verstuurd en deze kun je zelf indienen bij de zorgverzekeraar. De betalingstermijn is 2 weken. Indien er bijkomende kosten zijn bij het innen van de factuur (administratiekosten bij herinneringsfactuur of evt. een incassobureau), zijn deze voor eigen rekening.

Het afzeggen van een afspraak kan tot uiterlijk 24 uur voor het afgesproken tijdstip via telefoonnummer 06-47067376 en slechts tijdens kantooruren (van 09.00 uur tot 17.30 uur). Indien de voicemail is ingesproken, dien je zelf terug te bellen voor het maken van een nieuwe afspraak. Bij het niet of niet tijdig afzeggen van een afspraak wordt € 40 in rekening gebracht.

Gedragscode

Fleur Fonteijn is aangesloten bij de FVB (Federatie Vaktherapeutische Beroepen), NVDAT (De Nederlandse Vereniging voor Danstherapie), R-DMT bij de ADTA (American Dance Therapy Association) en zit in de kandidaatsfase voor de Senior Registratie in het register vaktherapie.

This site is using the Seo Wizard plugin created by http://seo.uk.net/