About

FLEUR FONTEIJN.

Fleur dans therapeut rotterdam

OPLEIDINGEN.

MDaT (CODARTS)
100%
Dans-en Bewegings Therapie (HS Zuyd)
100%
Omgaan met agressie (KOI)
100%
Dubbele Diagnose LEDD (Trimbos Instituut)
100%
Schematherapie (Viersprong Academy)
100%

RECENTE WERKERVARING.

2015-heden: Eigen praktijk ‘Danstherapie Rotterdam’
2010 –heden: Delta Psychiatrisch Centrum – master danstherapeut, patiënt groepen >BPS, ADHD, TBS, PTSS, stemmingsstoornissen, depressieve stoornissen, angststoornissen, verslaafden.
2010-2011: FDC – danstherapie voor kinderen met downsyndroom.
2009-2010: TriviumLindenhof (Jeugdzorg ZHZ) – onderzoeksstage master danstherapie,o.l.v. Ditty Dokter PhD, Drs. Annelies Schrijnen- van Gastel

 

BIOGRAFIE.

 

Geboren in Bogota (Colombia), grotendeels opgegroeid in Rotterdam. Ik startte mijn dans carrière op 20 jarige leeftijd bij MTV Networks Amsterdam als danseres bij de kinderzender Nickelodeon. Een aantal jaar later maakte ik mijn eerste choreografie. Als student aan HS Zuyd en Codarts Rotterdamse Dansacademie kreeg ik de kans om te leren, te experimenteren en te ontwikkelen. Ik heb een passie voor psychologie, dans, choreografie, televisie en film. Tijdens mijn (dans) opleiding werkte ik als professioneel danseres in uiteenlopende soorten producties, van televisie tot straattheater. Met mijn danslessen en workshops breng ik graag ervaringen over op anderen. Ook als dansdocente ben ik gespecialiseerd in het werken met bijzondere doelgroepen en momenteel werkzaam als master danstherapeut in de geestelijke gezondheidszorg (jeugdpsychiatrie, forensische psychiatrie etc.). daarnaast heb ik samen met mijn partner een eigen dansstudio in Rotterdam centrum, waar ik dagelijks danslessen geef.

This site is using the Seo Wizard plugin created by http://seo.uk.net/